and it so happens

soon, so soon on meadowlands thick white snow will fall again
and the snowstorm will sing something sad
and it was warm for a while, only sadly it's all gone
and no one to me will bring this summer back

and it so happens, where summer loudly screams
and it so happens, where joy's bright moment fleets
and it so happens, where these summer dreams abound
and it so happens: they've melted down

i am still telling myself i will find love in the end
that at autumn time i will bring summer back
but behind my back i hear even laughter loud and clear
so naive's my dream and so off beaten track

scattered round the bushes' moist, the bird hum has gotten lost
only leaves' cold rustle in the ticket stays
but to where and what for over those leaves do i walk,
what can i find in autumn's air so late?


Антонов Юрий — «Вот как бывает»

Скоро скоро на луга лягут белые снега
И метель о чем-то грустно запоет
А ведь было и тепло только жаль что все прошло
И никто мне это лето не вернет

Вот как бывает где лета звонкий крик
Вот как бывает где счастья светлый миг
Вот как бывает где этот летний сон
Вот как бывает растаял он

Все еще себе твержу что любовь я отыщу
Что верну порой осенней лето я
Но смеется надо мной даже ветер за спиной
Так наивна и смешна мечта моя

Разлетевшись по кустам потерялся птичий гам
Лишь остался в чаще листьев стылый шум
Но куда же и зачем я иду по листьям тем
Что я в этой поздней осени найду


Рецензии