i am not sure

i am not sure about you
old tale has dissipated to dust
i am not sure about you
about noise of tramways and cars
i am not sure at all
in what i did and in what i heard
i never got what for
black cats run all over houses' domes

maybe tomorrow all will be simple
in night's sleep i will see dawn
i am not sure how far you're from me
maybe near, maybe not

i am not sure at all
in old riddles and in new answers
i cannot get, what for
right after spring there comes summer
i am not sure about you
old tale has been written all over
i'm not sure of myself too
not sure i'm better than any other





Влад Сташевский - Я не уверен в тебе

Я не уверен в тебе
Старая сказка рассыпалась пылью
Я не уверен в тебе
В шуме трамваев и автомобилей
Я не уверен совсем
В том что я делал и в том что я слышал
Мне не понятно зачем
Черные кошки гуляют по крышам

Может быть завтра все будет легко
Ночью приснится рассвет
Я не уверен что ты далеко
Может рядом может нет

Я не уверен совсем
В старых загадках и новых ответах
Мне не понятно зачем
После весны сразу следует лето
Я не уверен в тебе
Старая сказка написана снова
Я не уверен в себе
В том что я чем-то лучше другого


Рецензии