Cвiтлина

Ми всі такі кумедні у садочку,
Маленькі і щасливі дітлахи.
Сидить хтось скромно й тихо у куточку,
Хтось водить хороводи навпаки.

За ручки держе міцно друзів Віта,
Не відпуска від себе ні на мить.
Світланка розгляда, як гарно квітка
На клумбі, ніби полум'я горить.

У Алли бант розкішний на голівці
І туфлі нові перші з каблучком.
Такі тоді носили лиш щасливці,
Які вживали вчасно молоко.;

Заводить вихователь пісню вдало,
Збирає в хор тоненькі голоси.
Мелодія дитяча зазвучала...
Згадаємо сьогодні ті часи.

Ми вдячні за дитинство безтурботне
Всім няням, вихователям, батькам.
Так сплинув час неспинно безворотно...
Спасибі незабутнім тим рокам!..

1.06.2021.


Рецензии
Дуже гарний віршик👍💐🌸🌼, Алла
Мені сподобався👏👏
Хай Вам щастить у Вашому житті 🎂🌠🎋
С повагою до Вас🙇, Оля

Ольга Ярошенко   13.06.2021 00:29     Заявить о нарушении
Дякую, Олю! Приємно, що розумієте та знаєте українську!
Натхнення та божого благословення Вам!
Щастя та радості буття!

Алла Дядык-Кузнецова   24.06.2021 20:28   Заявить о нарушении