Iллi Московченку в День народження

Господь роки докупочки складає,
Утворює із них такий букет,
Щоразу якось інший підбирає,
А ти виходиш з ними на паркет.

Танцюєш з ними завжди різні танці,
Немов кохану, кожного ведеш,
І кожен з них в красивій вишиванці.
У світі більш такої не знайдеш.

Вони твої і лиш тобі належать,
І кожен рік лиш прикраша тебе,
За кожним твоїм рухом пильно стежать,
А ти сповна їм віддавай себе.

Ти квітнеш з ними деревом красивим,
Що привертає перехожих зір,
То ж будь усе життя все більш щасливим.
Всевишній допоможе в цім, повір.

Квітуй завжди, квітуй же цілорічно,
І щастям хай той квіт палахкотить.
Й те щастя хай триває в тебе вічно,
Хай птахою від тебе не летить.

01.06.2021 р.


Рецензии