Серго

СергО, дружище мій! -
Ні цУгу, ні коліс …
В натУзі ваговій,
Що зміг ти – перевіз.

Не кОлія — шматкИ
На штИбі, з А до Б-е.
Можливо, на рокИ,
Поставлено тебе.

Спливає рік — по дню.
Так, ще рокІв з пів-ста,
Не матиме вогню –
УтрОбина пуста.

Натугу клопіткУ 
Ти видюжив і що ж,
ПрипрІг тепловикУ
Ще і електровоз.

Не просто дія – ціль,
А пОтім, я боюсь,
Твою відчути біль,
За хОлодність чиюсь.

На очі попадеш
Якомусь дураку.
Авжеж, кажу, авжеж:
Помреш на смітнику.


Рецензии