18 лет моей внучке...

Рідна моя, мила Ангеліно!
Ось тобі вже й вісімнадцять!
Гарна ти зросла, дівчино!
Будь такою ще сто двадцять!

Хай життя тобі дарує
Щирих друзів та надійних,
Хай же молодість вирує
Під акорди мелодійні!

Щоб знайшла життєву справу —
І корисну, і любиму,
Щоб була тобі в забаву
І любилась без упину!

Успіх твій хай буде чесним,
Кредо щоб твоє зростало!
А коли одягнеш перстень,
Щоб сім*я тебе кохала!

Квіти хай життя дарує,
Мудрість хай тебе чекає!
Хай веселка розмалює
Небо синє та безкрає!

Я завжди тобі радію,
Коли граємо ми в шахи,
Коли ти в своїх надіях
Розправляєш крила птаха!

Я бажаю тобі долі,
Де була б в ладу з собою,
Щоби мала силу волі,
Щоб пишалась я тобою!


Рецензии