Як можуть снитись тi, кого уже немаe?

Як можуть снитись ті, кого уже немає?
Для чого сняться ті, кого нема уже?
Напевне знає Бог, що ми їх ще кохаєм,
і снами про коханих щастя береже?

Од Бога все... Од Бога... Щастя і кохання.
Любов до всіх на світі праведних людей.
І неймовірний щем в мить першого зізнання.
І поцілунок вуст, з яких життя іде.

Од Бога все... Ніч... День... І пам'ять... І реальність.
І ті, що вже пішли. І ті, що ще прийдуть.
І день любові перший, як і день останній.
І сон, що освящає існування суть...

Напевне знає Бог, що ми їх ще кохаєм,
і снами, хоч на мить, нам щастя береже...
Тому і сняться ті, кого уже немає.
Тому і сняться ті, кого нема уже...


Рецензии