Коли ж???

Коли ж покращення настане
В країні справжніх патріотів?
Мабуть тоді, коли не стане
На Україні ідіотів.

Бо дуже важко коли в нас,
При владі наволочь сидить.
Народу каже, я ж для вас...
А сам як Троцкий він п....ть.

Один на заробітки їде,
Дітей своїх, щоб прокормити,
А інший по контракту піде
У рідній армії служити.

А може хвате вже війни,
А може краще так зробити,
Щоб  ми могли у себе вдома
По людськи із сім'єю жити.

Робити в шахтах, на заводах.
А не  батрачить хто зна де.
Хочь для дітей та внуків наших,
Мабуть цей час колись приде?

А може як сказав Шевченко,
Пора сокиру загострити,
І всім народом нашу владу,
Від сна  сокирою будити.

Де ж ті майдани, як вони потрібні?
Де ж правда та, ще гідність де?
Мабуть вони тоді потрібні,
Коли якась потвора на престол іде.

Мабуть на срок вже набазікав
Років на п'ять насочиняв.
Зробіть що небуть люди влади
Поки народ сокири ще не брав.


Рецензии
Мабуть на срок і набазікав,
Та не дарма насочиняв!
Бо дурні віршів не читають,
Та ще й москАлівський портал.

Александр Меркуленко   09.09.2021 10:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.