Полтавськi дощi - 2021

Люблю коли йдуть теплі,літні дощі
і крапель передзвін мені подобається дуже
і свіжість у повітрі теж припадає до душі
і коли пахне квітами відношусь не байдуже...
Люблю ще запах нещодавно скошеної трави
і коли у араматах п'янких липи ніздрі тонуть
від них у мозку малюються немов барви
і кольорами моє серце навіть ніжно торкнуть...
Люблю коли у небі райдуга з'являється
тоді від сонця мабуть швидко утікать хмари
і тільки у калюжах ще земля вмивається
на мене особливо впливають ці природні чари...


Рецензии