Статистика

Стрекіт лічильників "істини"
Споживачів буття.
Скільки ти питимеш, їстимеш
В день і за ціле життя.

Скільки проробиш, як згорбишся?
Скільки ти зносиш взуття?
Як остаточно наробишся,
У скільки підеш в небуття?

Хто ж ми? Лише статистика?
Літери, цифри та код?
Наші народження - містика!
Промислом Божим - народ!
01.06.2021


Рецензии