Матерям

Скільки наші матері потратили на нас життя
А скільки за нас прийняли каяття.
Щоб тільки ми були щасливі
На цій довгій, життєвій ниві.

Але нажаль ,не всі це цінують
Багато таких , які це ганьбують.
Гадають, що їм це було дуже просто,
Щоб виростили нас таких дорослих.

Простіть нас матусі за наші помилки
Адже це для нас були тоді новинки.
А от коли вже самі дітей ми  замали.
Тоді аж  і  життя все  ваше згадали.

Згадуєм все те, що самі вже бачим.
І дітям своїм ті ж істини тлумачим,
Тож бережіть, шануйте своїх матерів
Щоб їх  ображати ніхто не посмів.

19.05.2021


Рецензии