Прощальний хайку

Прощальний хайку
З хмар марень марних мріянь
Травень дописав


*****
А сварґа вгорі
Ой горить повертає
Ворожу' літо


*****
Літа' хмаринки
Ранки дні ночі рани
Неримовані
Хайку танка ікебана
Краса стихій тиш бур


Рецензии