Л мб чистий

      Лімб чистий


Доторки душ
доторки до сердець
там пахне кущ
може раїв живий вінець


чим більша тайна
тим вище і поезія
цілунки — й оживання
любов — що є й спочатку
і є в підтримці —
і в наших прагненнях
до Істини насамкінець


доторки книг...
доторки друзів...
цілунків мить...
любов — в небеснім колі
                як на лузі...
і все до Істини стремить!


І перша думка — до Христа!
і чистий ти...
й світ в прямоті постав

31.05.2021,
01.06.2021


Рецензии