куда катится жизнь?

Я теряю интерес

я втрачаю і цікавість
Мене в полон Бере процес
Я в ньому проявляю заздрість

Сам собою летить прогрес
 проявляя доброту й лукавість.

 Ось На мене Хмарой  налетіли
Зло з добром
І чорне й біле
Що я зможу предприйняти
так це уваги
не звертати.


Рецензии