Anamorfozlar...

            ***
Men sizga tarmoqqa qarashni maslahat beraman,
shunchaki katta qiziqish.
Hammasi shu nurga bog'liq
kulrang - xayoliy tomon.

P.S.
Qobiliyatlaringizni sinab ko'ring
kulrang kontur kaptarning boshini ko'rsatdi.
Bir bosh davom etar ekan,
boshqa kiyik boshining tasviri.

P.P.S.
To'liq umumiy ko'rinishni tiklashingiz mumkin
men taqdim etgan rasm.
Xaritani kengaytirish paytida siz qilishingiz mumkin
Iso, boshqa hayvonlar, qushlar, baliqlarni ...


Рецензии