В вас кундалiнька жыва вж?!

О! то ты, брат, нам не брат!

Как-то раз случылось горэ
У во гондэ Васілёчка.
Ну, залезлый, ох, Коточок
Да у банду негрытят.

А оны усі, да што ты,
Но у чорных рубашонках!
А мы ш но, блін, с колокольчык.
Да й 3-звоным в7 пудрад.

А тут дажа й улыбатысь
Яксь прам нельга, бо то свята
Тых, шо шося понімають
Ва у траурных местах.

Так шо взялі Мняв за морду
І давай 3паты добрэ:
Ты, гаворат, шо, шпіон в пранц?
Алі проста свят вжа аж?

Вот і вышла не то дышла.
Бо сказав найбільшш міністыр:
Да, духовный очынь Тігыр!
Но… не слышіт ні Бабань.

І тагда всі нігрітяткы
Прам давай гаж ізьдеватысь
Са і натта глухаваты, х,
Саібабавца ціпа зь.

Ну, всегда, колы ты прамо
В7 твердіш про Сатью Саі,
На тібя косяцца падлы,
Шо ажны імеф даршан.

Гэто ш нада! Он журналык
Нам шэ тычэ свій, о бачыш?
А хто дав такое права
Быть самім рэдактарам.

Ну, бо ш в прошлых жызнях разве
Хто кагда-та пабывавшыс
Кала свята Аватара
І сягодня Бог нам брат.

Так шо класіку аргазма
Все праходять онь як справна!
Гонды Гендаль немцам дае
Не арган, а пахаваньк.

А прамая ці траньсьляцый
Ва у о была скітальцав!
Не! Дамо не вам, э, брацец,
Гэты відзік на нач глядзь!

...бо ж бусёк стоіць ці нават
Ва у Пінску на во баньцы


Рецензии