Карпатське дихання

Небосхила торкнутись долонею...
Обійняти смереку поглядом...
Подолати підйоми з волею...
Захопитись красою та розміром...

Надихнутись джерельним гуркотом...
Співом птахів та джмелів заслухатись...
І карпатським ранком з друзями...
По гірському Черемошу рухатись...


Рецензии