Статус щастя

( Відповідь Г.Васяновичу )

Всі твої вітання радо я приймаю,
А тепло і щирість завжди відчуваю.
 
Сонячна бабуся, що постійно в русі –
Статусом цим, друже, вже роки горджуся.

Хай нам сонце світить, світить і не гасне,
Бо життя, насправді, дороге й прекрасне.

Від щасливих митей залюбки радію
І робити свято для душі я вмію.

Серденько тріпоче, потайки кохає.
Почуття те в ньому, мабуть, не згасає.

Соняшники всюди – сонячнії квіти,
І на них так схожі наші внуки й діти.

То ж життю радію, свічуся, як сонце,
Що кидає промінь у моє віконце.

А Господня воля, щоб усе так було
І моє серденько, щоб любов відчуло.

31.05.2021 р.


Рецензии