Бог допомагА? Ага...

Якою стежинкой я мушу піти...
Щоб щастя і радість змогла в злі знайти.

Бог допоможе

а  може і ні
 
Це невідомо покищо мені.

Щастя мене уже оминуло.

Життя як та мить також промайнуло.

Ой боюсь боюсь боюсь що у горі утоплюсь
Досягну у життя дна слава Богу  буду там я  не одна.


Рецензии