wolves

zoom zoom, in window night looms
starry night's falling from ceilings
earth's spice is day's sacrifice
and you look at sky, i know you're not sleeping

no, no i haven't forgot
how long my love we've been together
cause no one has loved quite like us
maybe an age, or maybe two ages

if you fall asleep, i'll fall asleep too
so as to be with you forever
and if you leave, i will leave too
after you like a star after heaven

you are all cold, shadow's in void
you finally made it to the wolf hour
we hold hands, and our fangs
remember heat of the fresh marrow


Ногу Свело - Волки

Зом - зом, ночь за окном,
Звездная ночь падает с кpыш.
Жеpтвами дня пахнет земля,
А ты смотpишь в небо, я знаю, что ты не спишь.

Hет, нет, я не забыл,
Сколько с тобой мы, любимая, вместе.
Ведь так, как мы,никто не любил
Может лет сто, а может и двести.

Если yснешь ты, я тоже yснy,
Чтоб навсегда быть pядом с тобою.
Если yйдешь ты, я тоже yйдy
Вслед за тобой,
Как ночь за звездой...

Вся холодна, тень не видна,
Ты дождалась волчьего часа.
Мы близки, а наши клыки
Помнят тепло свежего мяса.


Рецензии