Вабить море

Знов думки мої про море,
Знову мариться прибій.
Це роздолля неозоре -
Насолода давніх мрій.

Тільки очі закриваю,
Бачу чайок в синій млі
І душею споглядаю
Білосніжні кораблі.

Відчуваю, як проміння
Плечі ніжно зігріва,
І радію, як дитина,
Що побачила дива.

Неспроможний навіть морок
Затемнити дивний край.
Море сниться, вабить море,
Як блакитний вільний рай.


Рецензии