we know

we know where from we walk and how
we know time on the path
we now how wrong step causes fright
and how vulnerable are our backs

we know it's possible to run on the spot
and to live on the knees
and our knowledge is enough
for hundred of generations

we know we can sing yet stay shut
we know, but there's no ease
on our souls lays a stamp
of others' but well learned years

we know yesterday we were lost
and tomorrow we will sought
we know they wished us nothing but best
but reading is what we've learned

we know sometimes one that's blind really sees
dashing at the red light
it's all has happened for two thousand years
there is nothing nothing new in this fact


Рок-Ателье, Мы знаем (Маргарита Пушкина , Крис Кельми )

Мы знаем, откуда идём и как,
Мы знаем время в пути
Мы знаем как страшен неверный шаг,
Как ненадежен тыл

   Мы знаем, что можно на месте бежать,
   Можно прожить на коленях
   И наших знаний хватит на семь,
   А может на сто поколений
   И наших знаний хватит на семь,
   А может на сто поколений

Мы знаем, что можно петь, но молчать
Мы знаем, но легкости нет
На душах наших почила печать
Не наших, но познанных лет

Мы знаем, что нас потеряли вчера,
А завтра начнут искать
Мы знаем, что нам так желали добра
Но мы научились читать

Мы знаем, что можно, ослепнув, прозреть
Рвануться на красный свет
Всё это случалось две тысячи лет,
Нового в этом нет


Рецензии