Спаси-бог

Скорби любому человеку даны
Путь с достоинством пройди
Авторская судьба ранима
С прегрешениями вольными
И не вольными ХРАНИма
Богу покайся на исповеди
Отче наш иже еси на небесе
Гордыню своеволие усмири .

Я БЛАГОДАРНА ТОЛЬКО БОГУ

30.05.21


Рецензии