Кобрыну

Люблю наш Кобрын у бэзавых аблоках,
У квецені каштанаў па вясне
Калі я еду з гарадоў далёкіх,
Сустрэчам рада і душа пяе.

Люблю яго маленькія завулкі,
Зялёныя, прыгожыя двары.
Заўсёды тут прыемна і ўтульна,
Падчас вячэрняй, ранішняй пары.

Люблю яго пяшчотныя світанкі
Над ціхай Мухавецкаю вадой,
Цудоўны ён і вечарам, і ўранні
Багаты ён гісторыяй сваёй!


Рецензии