Молочна iлюзiя

* Информация на фото -
  мая 2021 года.

Вже давно без молока
у країні села:
ні корови, ні бика...
Правда невесела.
А в крамницях -
все, чого
оку заманеться:
сиру, масла, і всього
що молочним зветься.
Опинилося яком
дивом дивним тута?
Звісно - вироблена ким
для людей отрута:
пропонують
свинство це
фірми о л і г а р ш і.
Хімпродукти з "АВС" -
то хвороби наші...

Лютий 2008


Рецензии