июльский цирюльник

денно и нощно
         пенно и мощно
берег рябой
      бреет прибой

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
о скалы-скулы —
      оскал акулы

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

будь
       брадобрей
чуть
      подобрей
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2002


Рецензии