Котик-3

Просто зникни - із життя, закривши
За собою з того боку двері,
Я в твоїх одвічних паті - лишня,
Й не вїжджаю в їхню атмосферу.

Переїла - до нудоти в шлунку,
Тож тепер не буду толерантна
До щоденних і пустих цілунків,
До інтиму і до меж приватних.

Розжену бл****оту, хай їбеться -
По готелях, а не в моїй спальні,
Моє серце - це моя фортеця,
Тож іди під три чорти - коханий.

Викину надвір - всі їхні речі -
Хай розходяться додому, по квартирах,
Я вагалась, чи буде доречно,
Не підставить мізки - для інтиму.

В груповусі і під наркотою -
У щоденнім безкінечнім бл****стві,
Я себе не бачу - ні на крок не,
Підступай - в своїй нічній експансії.

Краще розставання - аніж щодень
Дратуватись до мурашок шкірних...
Я не переношу, якщо погань -
Тріпле мене за рукав гамівний.

Просто зникни - і живи, як знаєш,
Я за твій кордон і крок не зроблю,
Мені не потрібен крик компанії,
Щоб не почуватись самотньо.

Секс щоденний - на виду у друзів,
Зближення у вигляді міньєту,
Дочок, і дружин колишніх пусі -
Скручені у позах менуету.

Моє божевілля - не лікується
Від перегляду щоденної порнухи.
Я іду і розмовляю з вулицею,
Прагнучи чимшвидше все забути.

Просто йди - на всі чотири сторони,
Й я також піду, і без оглядки,
Божевільна, одинока й горда -
Утікаючи від ласки татка.


Рецензии