Уадындз

Азар ма мын уадындз
Уарзты зараег ды.
Дунейыл куыд заела,
Къаедзаехты саерты.

Алкаейы заердаейыл
Арф куыд аембаела.
Фарнимае йае хорзаех
Уарзаеттыл каела.

Ма каен абон уадындз
Нкъард зарджытае,цаей.
Аез мае уды сагъаес
Мбаехсдзынаен даеуаей..


Рецензии