Человеческий мозг

 
                Болгарский
                Мир и Люди


               
                ЧОВЕШКИЯТ  МОЗЪК

                Мозъкът всичко не знае за себе си.
                В него се крият непознати неща -
                влечугово-животински комплекси,
                неизследвани страшни места.

                Но той е способен да ги надделее,
                да се пречисти от тъмния пласт.
                В ритъм светлинен да заживее,
                да отпразнува свой звезден час.

                Ана  Величкова


Рецензии