На тлi весняних перемовин

На тлі весняних перемовин
 (в продовження теми)
        ***
На тлі весняних перемовин
тире, три крапки, знак питань,
а дощ нічний завзяття повен,
жадає,  жде моїх  зізнань.
Йде там, де брам старих захристя,
і сіє споминів рої,
живуть і досі в середмісті
на голос читані мої
вірші минулих перемовин,
де вже каштани гублять  цвіт,
і я пливу за ним на лови
у пам"ятучий  диво-Світ.
Вслухаюсь в тишу, чую наче
той млосний  дотик звіддаля,
і недосяжний  щем  побачень
під плач  дощу  на ноті «ля».
Про що той дощ? А хтось все знає,
що «ля» - то «лю», але мовчить,
і я помовчу з ним навзаєм,
хай дощ…до ранку мить… щемить
25.05.21


Рецензии
Спасибо Вам за новые замечательные стихи. Буду перечитывать: в них каждая строка требует сосредоточенности на чувстве, образе, изумительном языке.

Борис Кочерга   30.05.2021 21:04     Заявить о нарушении
Дякую за прочитання і відгук. Радію знайомству з Вашою творчістю. Віднайшла тут, а відтак на ИнтерЛит.

Фиолетта   30.05.2021 21:49   Заявить о нарушении