Котик-2

Ти взаємний, наче тортик празький,
Що у роті, як сніжинка, тане,
В тебе погляд - хоч уже вчорашній,
Ще смачний й глазурно-ніжно манить.

Ти солодкий, з вишенькою зверху,
Память роздягаєш післясмаком,
У глазурі - наче у люстерку
Залишивши образ свій галантний.

Хочеться, ледь відкусивши тортик,
Ще покуштувати - разів кілька,
Просочившись ромом у пустотах,
Ти заповнив в моїм серці дірку.

Їла б тебе, їла, не спинилась,
Так здавалось в перший-другий раз,
Хоч десерт вчорашній повторився -
Став жаданим, як нічний оргазм.

Але з часом ніжний смак приївся,
Став - навколоземним та буденним,
Відчувалась в ньому тількі гіркість,
Хоч колись був солодко-натхненним.

Знову день - і знову празький тортик,
Кілька разів поспіль у кавярні,
Ти мене доводиш до тошноти,
Різко відвертаюся, лиш гляну.

Твоїх рук зачертвіле торкання,
І оголеність приємно-дратівлива,
Памятає шоколадна спальня -
Й муха, що дзижчить аж до надриву.

Ти такий приємний, що аж нудить,
Скільки заплатить, щоб ти десь зник, -
Празький, шоколадний, щойно куплений -
Тортик викидаю на смітник.

Вже б сама знайшла тобі коханку -
Серед шанувальниць у кавярні -
Для яких би тортик шоколадний -
Смакував би пошло і бульварно.


Рецензии