Акации

В дитинстві, недалеко від будинку,
Росли кущі акацій запашних.
І нас, дітей, манили, наче бджілку -
Ми залюбки неслися всі до них.

Рожеві, білі, жовті та блакитні -
Ну просто неймовірная краса!
І крапельки роси на них тендітні.
І в кожній краплі - видно небеса.

Ми на квітки дивились. Милувались:
Духмяні, дивовижні, чарівні...
А потім ми квітками частувались -
Які ж вони були тоді смачні!

Давно уже нема будинку тОго.
Немає і акацій поряд з ним.
І ті суцвіття - як дитинства спогад,
Коли попереду життя із світлих днин.

23.06.2020


Рецензии