В туманах сывых

В туманах сивих

Супутники ж бо
Друзі милі
Чекаю вісточки від Вас
Тумани сиві
Стежку вкрили
Частіше правда
Ніж дива

Сувора і гірка
Полинна
Як подобає у житті
І чорнозем
Й червона глина
На Маминому
Ген шитті

Світає
Ночі вже короткі
Роки
На лініях долонь
Чекаю вісточки
До поки
Ось перед очі
Ви чи сон

13.03.2013р. - 30.05.2021р.


Рецензии