Котик-1

Він пішов за своєю любовю -
У шістнадцять несповнених літ,
Як сліпе кошеня - за рукою,
Що торкнулась до нього в отвіт.

І коли вже ти виростеш, - мати
Все хитала услід головою -
Але чи він хотів виростати -
Не спитала й лишила в покої.

Примурликавсь усласть до кохання,
Приласкався до кешу й готівки,
Його жінка - останнє б віддала,
Тільки б був коло неї до віку.

Сподівалась на щось, віддаючись
І ласкаючи котика всласть,
Ну, а котик попався везучий, -
Із жінками йому не пропасть.

Одна чухає котика зранку,
Інша треться об нього з обіду,
Ну, а ввечері дві хуліганки
Муркотять від живого лібідо.

І коли вже ти виростеш - жінка
Все хитала услід головою,
Ні плеча, аби спертись, ні ліктя,
Аби впоратись із самотою.

Знов пішов за котроюсь любовю,
Уже збивсь, будолаха, з рахунку...
Муркотить в парі із молодою -
Котенятком прикинувшись хутко.

Що ж це за чоловіча порода -
Що у сорок малим кошеням -
Коло жінки муркоче й нагоди
Жде, щоб кинула вслід грошенят.

Приласкався до нової страсті,
Геть не виріс - з шістнадцяти літ,
Залишився везунчиком й красенем,
Хоч по паспорту - сивий вже дід.


Рецензии