Найкоротший шлях до свiтла...

..............................за умови дозволу на такий?
..............................і не те щоб — аф! ор! із! мы??
..............................але ж — єресь та крамола-лалала???

замість бити до світла тунель, комфортніш, результативніш, швидше, — вилізти би з тієї печери...........................
 


Рецензии