***

Строкатий бал Її життя
Занапастило каяття 
І відгорнувши цілий світ,
Вона здолала років гніт,
І ось прийшла, 
Крізь дощ і млу,
Стікають краплі по чолу,
Дивлюсь, вагаюся, мовчу
І з лишком зараз відплачу
За все, усе за двох рішу
І обійму та придушу,
І ніч мине в мовчанні двох,
Та позіхне байдужий Бог.

(за мотивами Robert Browning)


Рецензии