Мамина горобина

Біля хати деревце маленьке,
Це його іще садила ненька,
Бо любила горобину чорну.
-Помічна, - казала -від хвороби.
Вже багато літ немає мами,
Горобина ж тими ягідками
Пригощає всіх, хто тут буває,
А мені матусю нагадає.
2017 р.


Рецензии