Гадаю я

Буває так, що в світлій днині
Ти тільки радість відчуваєш.
Немає друзів, ворогів, тяжких думок...
Ти - сам на сам...
Розкинув руки
І летиш...
Над гаєм, луками, кульбабами,
І простір, як свободи дотику плекаєш.
І в подумках, так ніжно, обережно
Торкнеш веселку, щоб гойдалась та.
Бентежна радість прохолодного струмка..
Немає каяття, ні ревнощів.
І дивний спокій на душі.
Поглянеш в небо, тільки й вимовиш:
-Могутній Боже, це все мені?
І квіти, і веселка, дрібний дощик,
I Сонечко, й Земля..
І подих свіжий, рівний..
На цьому світі щастя є,
Гадаю я.
28.05.2020
Бажаю усім, усім Вам: відчувати ці хвилини. У яких,
кожна клітинка тіла: наповнена спокоєм, теплом. Тим, що робить кожного з нас щасливим.
Вітаю зі святом Вознесіння Господнього. Будьте здорові і щасливі!


Рецензии