Нiщо не марно...

Ніщо не марно, так, ніщо не марно,
Не піддавайся смутку брате мій,
Я вірю, й відчуваю, незабаром,
Господь дарує мир душі твоїй.

Ніщо не марно...просто є дороги,
Які ми зобов'язані пройти.
Скорботи, радість, - то усе від Бога,
Він дасть нам сил дістатись до мети.

Подумати про Дім Небесний варто,
Ти краще мене брате знаєш це,
Для Господа - життя наше не марне,
І прийде мить, залишим все земне...

 2015 Осінь. Х.Т.


Рецензии