sowing silver

sowing, sowing silver seeds
but they didn't sprout golden ears
didn't sprout with copper leaves
hands are gonna remain clean

in your right sleeve a cloud has hiding place
looks like the storm had tried to ask for its hand
looks like the cloud is trembling and scared to death
just don't be sad, this too shall pass
yeah, don't be sad, even this will pass

and in your left sleeve stars have scattered
leaving the skies forever--that is their lot
clearly the fate prepared for them many woes
but don't be sad, this too shall pass

see even Moon now aims to hide behind your back
seems like it cannot keep the sunrise in its track
asking to rescue it, won't you forgive its vice
just don't be sad, this too shall pass
 
maybe i'd ask myself to give me a shelter too,
but i'm afraid there may be coming bad news soon
looks like not all can be saved from the coming glaze
but don't be sad, this too shall pass


Ма - Сеяли Серебро

Сеяли, сеяли серебро,
А оно золотом не взошло,
Не взошло медными листъями -
Руки останутся чистыми.

У тебя в рукаве облако спряталось.
Видно гроза к нему, было, посваталась.
Видно испугано облако до смерти.
Это пройдет, ты только не грусти.
Да и это пройдет, ты только не грусти.

А в другом рукаве звезды рассыпались.
С небом навеки расстаться им выпало.
Знать, им судьба уготовила горести.
Это пройдет, ты только не грусти.
Да и это пройдет, ты только не грусти.

Вот и луна к тебе метит за пазуху,
Что-то с рассветом не сладить ей, кажется,
Просит спасения, ты уж ее прости.
Это пройдет, ты только не грусти.
Да и это пройдет, ты только не грусти.

Я приютился бы тоже, наверное,
Только боюсь, не случилось бы скверного.
Видно от холода всех не дано спасти.
Это пройдет, ты только не грусти.
Да и это пройдет, ты только не грусти.


Рецензии