Iще один оберт

Іще один оберт.
Над обрієм - червень.
І пух тополиний
Рушає у мандри.

І пуп'янки липи,
Тендітні вагітні,
День-два і духмяність
Народять. О, диво!

Це коло магічне
Від літа у літо
Нас рухає, котить
Невпинно. Знов оберт.

У хвилях Дніпрових
Купаються хмари
І пух тополиний.
Вигулькує червень.


Рецензии