Осiнь

Осінь-пора невеселого співу,
Осінь свою я несу крізь рока.
Це кінець і початок сумного дива,
Що іноді тягнеться довгі літа.

З літом закінчився спалах надіїї.
Надії, яку при собі не маю...
Осінь забрала вчорашнії мрії.
Та осінь, яку я колись так чекала!

Осінь приносить нові сподівання,
Осінь, як суміш чорного з білим.
Осінь міняє чертоги кохання,
Але вже не зробе моє серце цілим.

Осінь - кінець для земного кохання,
Це порожнеча та безсонні ночі.
Це є моє останнє старання
Відкрити знедолені очі.

03.05.21


Рецензии