Impresja metafizyczna

IMPRESJA METAFIZYCZNA
Widzialam noc
tropiaca
czarne kwiaty
o sercach
z pulsujacych gwiazd
Nie przeleklam sie
Niewidzialne
zaczynaly spiewac
Switem kwiaty
sa calkiem biale
i eksploduja w sloncu
w mglawice barw
Nie wierzysz?
20.08.1974
***
HPD


Рецензии