А если б не было тебя

(песня)

1. А если б не было тебя –
Погасли б звезды,
А если б не было тебя,
Померк бы свет,

Влюбляться и любить
Ведь никогда не поздно,
Проси Вселенную помочь
Найти ответ.

2. Як не зустрівся ти мені
То інша доля
Була б у мене на Землі,
Був іншим світ.

А як зустрівся ти мені,
То Божа воля
Зійшла на мене
На багато тисяч літ.

3. The stars aren’t in the sky,
If I can’t see you,
It’s getting dark around
If I can’t feel you.
To fall in love and to love
Is never late.
This feeling is always great.

04.06.2020 р.


Рецензии