Сон-99

По негласному уставу
Зіркової поведінки -
Живуть ті, що хайп піймали
Й різко стали знаменитими.

Інтервю, богемні паті,
І шеренга кавалерів,
Життя буде вимагати -
Себе вести згідно трендів.

Несподіванки й скандали -
У коханні особистім,
І сторінка Інстаграму,
Підписотою пролистана.

І концерти, - квіти, квіти -
У букетах, у корзинах,
Стільки, що їх ніде діти,
Мо, таксі, щоб відвезти їх.

Тільки варто уявити,
Як зірве від слави дах,
Як живеш самотньо й дико -
Й хайпанула наугад.

Від людей - нудота в шлунку,
Від розмов прожніх - стрес,
У юрбі шукаєш бункер,
Щоб сховатись від агресії.

Інтервю - кліше стандартні,
Що розходяться з думками,
Які важко і зібрати
В мізках, що навпіл з дірками.

А шеренга кавалерів,
Як по розстрільній статті,
Вийме зброю і шалено
Розстріля на конфеті.

Ну, а квіти викликають -
Духоту та алергію,
Нюхаєш - і зразу чхаєш
На життя своє потрійне.

Знов концерт, і знову квіти,
Хто придумав цей устав? -
Щоб завжди життю радіти -
І сміятись наповал.


Рецензии