Древние советы

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                Д Р Е В Н И   С Ъ В Е Т И

                Когато си щастлив, от радост ти не викай,
                че болка или завист така ще предизвикаш.

                Когато се нещастен, в душата си търси
                опора и не лей пред другите сълзи.

                Каквото и да стане, изправен пак бъди! -
                щом коренът е жилав и плод ще се роди.

                Ана  Величкова


Рецензии