Не останавливайся!

                Болгарския
                Мир и Люди

               
                Н Е  С П И Р А Й!
               
                Животът не глади с перо по главата,
                на изпити трудни подлага ни той.
                Не бива ръце да отпускаш - вратата
                недей да отваряш пред бедствия рой.

                Не считай, че ти си напълно нещастен
                и изход, че нямаш дори и един.
                Не спирай! Бори се за своето място.
                Ти също на време човешко си син.

                Ана  Величкова


Рецензии