Сон-98

Я займаюсь страхуванням
У компанії солідній,
Із клієнтами щодня я -
Розмовляю й в час обідній.

Мій прибуток - це проценти
Від укладених угод,
Тож для жирного клієнта -
Відкладу і бутерброд.

Переконую й лякаю,
Різним штибом катастроф,
Що так часто відбуваються -
Наче хтось жме кнопку ОФФ.

Поговоримо з клієнтом
Про статистику негласну, -
І про випадки смертельні,
Від яких - немає спасу.

Про займання у котеджі,
І про ризики аварій -
Хоч будь дуже обережним, -
Не уникнеш божу кару. 

Звідкись взялися болячки,
Заглядає старість в вікна,
Жити справді дуже лячно,
Та з страховкою - привикнеш.

Тож в знервованому світі -
Як спасіння корабель,
Я високі заробітки
Маю що не кожен день.

Успіх мій бє чоловіка -
Без промашки прямо в пах,
Бо його мій заробіток -
Перевищує в стократ.

Тож, мабуть страховки полюс -
Куплю скоро я по знижці, -
Чую, що не заспокоється,
Поки не прибє на місці.


Рецензии