Ставлення Всесвiту

Бачить Бог - що очі Бачать
дивлюся в їх зоряне дно
неспокійне в нього плесо

бачить Ньярлатотеп - що згуба розтрача,
покинуте, розгублене - сорочими слідами,
маніжне, безпечне - мовою трави і риб:
нещастя віднаходить

Пісні працюють
Кохання можна пізнати з часом
В зошитах наші спільні сни

2021-05-28


Рецензии
Дуже цікавий вірш!

Артур Грей Эсквайр   29.05.2021 21:04     Заявить о нарушении