ciм я родина

розмови безжально гарячі
мов крумплі з жаріння
люблю    ...    обпікає

водночас радіємо  плачем
обійми не з нашого стилю
лю...       ...не обіймаю 

ми дивні сім'я й ще дивніші
і зорі всією ріднею
нам світять    ...   ми ліпші

під зором небесних жарин
світ наш
Рід один


Рецензии